Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Eljárást indítottak Plačková ellen

VIDEÓ: Eljárást indítottak Plačková ellen
Balaskó Réka
2021. 09. 28., k – 13:24

2021. szeptember 28., kedd – 13:46
Friss ikon
Off

Törzs

Zuzana Plačkovát hétfőn a reggeli órákban vette őrizetbe a NAKA férjével, René Strausszal együtt. A házaspár ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény és bűnszervezetben való részvételük miatt indítottak eljárást.

A NAKA nyomozói 15 személyt gyanúsítanak bűnszervezet létrehozása, fenntartása és támogatása, valamint kábítószerek és bódító anyagok, mérgek vagy elővegyületek tiltott előállítása, birtoklása és az azokkal való kereskedelem bűntettek elkövetésével. A házkutatások során a rendőrök több mint kilenc kilogramm kábítószert és bódító anyagot foglaltak le, amelyekből 90 ezer egyszeri használatra való adag készíthető. Továbbá fegyvereket, lőszereket, cigarettákat is lefoglaltak, illetve több mint 70 ezer euró készpénzt. Az eljárások még folyamatban vannak, ezért jelenleg nem szolgálhatunk további információval” – írja az üggyel kapcsolatos nyilatkozatában a rendőrség a közösségi oldalon.

A tvnoviny.sk tudósítójának sikerült megszólítania a rendőri kíséretben vezetett Plačkovát, aki röviden annyit mondott: Remélem, minél előbb tisztázódik az ügy. Csak azt akarom üzenni, hogy legyenek óvatosak, kivel találkoznak, mert aztán egy kalap alá vehetik azokkal az emberekkel. Nem is kell tudniuk róla”.

&utm_campaign=embed&utm_source=videoarchiv&utm_medium=video&utm_content=[2021-09-28] Z. Plačkovú by mali obviniť z drogovej trestnej činnosti a z členstva v zločineckej skupine <45>&utm_campaign=embed” style=”border:none;” allowfullscreen>

(br, tvnoviny)

Bevezető
Pozsony |

A NAKA hétfőn reggel 15 személyt vett őrizetbe, köztük Zuzana Plačkovát és férjét. A szlovák Instagram-modell ellen, aki tegnap óta 20 ezer követővel gazdagodott, eljárást indítottak kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény és bűnszervezet létrehozása, fenntartása és támogatása bűntettek miatt. Plačková közben üzent a követőinek!

 

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment