Search by category:
Egyéb kategória

A diákok csupán 0,2 százalékánál regisztráltak koronavírus-fertőzést

A diákok csupán 0,2 százalékánál regisztráltak koronavírus-fertőzést
Mészáros Richárd
2021. 09. 29., sze – 23:22

2021. szeptember 30., csütörtök – 08:00
Friss ikon
Off

Törzs

Az iskolai alkalmazottak mintegy 0,5 százaléka szenved a Covid-19 betegségben. Pillanatnyilag a diákok 0,2 százaléka rendelkezik pozitív koronavírus-teszttel. Ezekből az eredményekből Síthová szerint az következik, hogy a diákság mégsem tekinthető jelentős rizikócsoportnak.

Múlt héten összesen 225 697 darab, antigén öntesztet végeztek el, ezek 0,26 százaléka mutatott pozitív eredményt, részletezte az államtitkár. Az iskolák között 4,5 millió öntesztet osztottak szét, a járási hivatalokban további egymilliót tartanak készenlétben. Az öntesztekkel a szülőket addig fogják ellátni, amíg igény lesz rá.

Az iskolák minden járásban nyitva vannak. Síthová ezzel kapcsolatban megjegyezte: nem minden tanulónak van lehetősége távúton tanulni.

Bevezető
Pozsony |

Az iskolákban a diákok 96,2 százaléka vesz részt jelenléti oktatáson. A tanulók 3,8 százaléka távúton tanul, közülük 2,9 százaléknyian online, nem egész egy százaléknyian pedig offline formában – tájékoztatott Svetlana Síthová, az Oktatási, Tudományos, Kutatási és Sportminisztérium államtitkára.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment