Search by category:
Egyéb kategória

Nagy volt a baj a Facebooknál

Nagy volt a baj a Facebooknál
Balaskó Réka
2021. 10. 05., k – 09:40

2021. október 5., kedd – 10:30
Friss ikon
Off

Törzs

Hétfőn szlovákiai idő szerint 18 óra táján leállt a Facebook, a Messengerrel, a Whatsappal és az Instagrammal együtt.

Az ilyen technikai hibák nem számítanak ritkaságnak, de hogy a legnépszerűbb közösségi oldalak ugyanabban a pillanatban hibásodjanak meg, az már igen.

A The New York Times értesülései szerint a rendszer belső beállításaival volt probléma, ami miatt az egyes szerverek nem tudtak kommunikálni, így fokozatosan leálltak az alkalmazások.

 A problémát végül egy kaliforniai adatközpontban oldották meg, ahol egy csapatnak sikerült hozzáférnie a Facebook szervergépeihez.

Közben a több mint hat órás leállásért a Twitteren kértek bocsánatot. „A vállalatok és emberek közösségének, akik számítanak ránk: elnézést kérünk. Keményen dolgoztunk, hogy visszaállítsuk az alkalmazásainkat és szolgáltatásainkat, és örülünk, hogy bejelenthetjük, újra elérhetőek. Köszönjük, hogy kitartottatok mellettünk” – írták a közösségi oldalon.

We’re aware that some people are having trouble accessing our apps and products. We’re working to get things back to normal as quickly as possible, and we apologize for any inconvenience.— Facebook (@Facebook) October 4, 2021

(br, nytimes)

Bevezető

Még a dolgozók kommunikációs platformja is leállt – írta a The New York Times. Nézzünk, mi volt a baj!

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment