Search by category:
Egyéb kategória

Pandora-iratok: Putyin állítólagos szeretőjének 100 millió dolláros vagyona van

Pandora-iratok: Putyin állítólagos szeretőjének 100 millió dolláros vagyona van
Balaskó Réka
2021. 10. 05., k – 15:07

2021. október 5., kedd – 19:00
Friss ikon
Off

Törzs

A Pandora-iratokat jelenleg hatszáznál is több újságíró elemzi, akik szerint Putyin állítólagos szeretőjének Svetlana Krivonogičovának titkos vagyona eléri a 100 millió dollárt.

A szegény családból származó nőnek, akinek a feltételezések szerint Putyintól egy lánya is született, luxusjachtja és lakása van Monacoban, de otthonában, Szentpéterváron is rendelkezik ingatlannal.

Az iratok szerint a monacoi négymillió dolláros lakást a Brockville Development Limited off-shore cég vásárolta meg a nő részére.

Az orosz Proekt portál szerint a ma 46 éves Krivonogičovának akkor volt viszonya Putyinnal, mikor az orosz elnök Szentpétervár alpolgármestereként tevékenykedett.

A Pandora-iratokban köztisztviselők, illetve egy sor nemzetközi körözött személy, csaló és gyilkos pénzügyi titkaira derült fény – írta az International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) nevű nemzetközi tényfeltáró újságírói hálózat a legújabb nyomozásáról szóló beszámolójában.

(br, yahoo.com)

Bevezető

A szegény családból származó Svetlana Krivonogičová, Putyin állítólagos szeretője Monacoban egy lakással és egy jachttal is rendelkezik. Titkos vagyonát 100 millió dollárra becsülik.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment