Search by category:
Egyéb kategória

Fico szerint a parlamentben sokan szeretik a kokaint

Fico szerint a parlamentben sokan szeretik a kokaint
Balaskó Réka
2021. 10. 06., sze – 10:36

2021. október 6., szerda – 11:30
Friss ikon
Off

Törzs

A Smer ma reggel „Kinek adott el kokaint Plačková a kormányban, mikor a szabadságáról alkudozott?” címen tartott sajtótájékoztatót.

Itt mindenféle móka véget ér. Ha ezt az esetet összehasonlítjuk Dušan Kováčikéval, akkor a speciális ügyész döntését nem fogadhatjuk el” – mondta a párt elnöke, Robert Fico, aki hozzátette, nyílt titoknak számít, hogy Plačková és férje azért kerültek szabadlábra, mert ismert személyeknek árultak drogot.

A parlamentben olyan emberek ülnek, akik szeretik a kokaint. Pupillák nélkül jönnek ide. De erről nem szabad beszélni. Önöknek ez nem számít?” – mondta Fico, majd hozzátette, hogy szerinte Plačková életvitelét nem fedezi az Instagramon szerzett pénze. A Smer elnöke beszédét azzal zárta, hogy kokainozással gyanúsította Richard Sulíkot. 

Plačkovát és férjét múlt hét hétfőn tartóztatta le a NAKA, a gyanú szerint drogkereskedéssel foglalkozó bűnszervezethez tartoztak. A házaspár szabadlábon védekezhet.

Galéria: Nemcsak Pellegrini pózolt bűntények gyanúsítottaival! – Ezeket a politikusokat már elítélt bűnözőkkel is fotózták!
2021. 10. 05., k – 13:17
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska

(br, pluska)

Bevezető

A Smer ma reggeli sajtótájékoztatóján a párt tagjai az aktuális szlovákiai politikai helyzetről beszéltek, de fő témájuk Plačková drogbotránya volt.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment