Search by category:
Egyéb kategória

Kotleba és Mazurek azt terjesztették, hogy a hadsereg rendszert fejleszt az oltatlanok megfigyelésére – Naď feljelenti őket

Kotleba és Mazurek azt terjesztették, hogy a hadsereg rendszert fejleszt az oltatlanok megfigyelésére – Naď feljelenti őket
Balaskó Réka
2021. 10. 11., h – 12:01

2021. október 11., hétfő – 13:00
Friss ikon
Off

Törzs

Jaroslav Naď feljelentést készül tenni Kotleba és Mazurek ellen, mivel azok szerinte hazugságokat terjesztettek a minisztérium új projektjéről, amelynek keretében egy megfigyelő rendszert hoznának létre, hogy megvédjék az elszigetelt és veszélyeztetett lakosságot a vírusos betegségek terjedésétől.

Kotleba és Mazurek azt állították, hogy a rendszerrel a hadsereg az oltatlanokat akarja megfigyelni, és a totalitarizmus bevezetésére készülnek.

Határozottan elutasítom ezeket a hazugságokat és a Fegyveres Erők jó hírnevének károsítását. A megfélemlítés politikája a kétségbeesés és a gyengeség legalja” – írta a közösségi oldalán a védelmi miniszter, aki a következő napokban feljelentést tesz az ügyben.

Bevezető

Marián Kotleba és Milan Mazurek képviselők egy videóban terjesztettek álhíreket a védelmi miniszter szerint, ezért feljelenti őket.  

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment