Search by category:
Egyéb kategória

Autótűz és halálos baleset

Autótűz és halálos baleset
Mészáros Richárd
2021. 10. 12., k – 07:46

2021. október 12., kedd – 07:49
Friss ikon
Off

Törzs

Összeütközött két személyautó a 82-es főút Győrújbarátra bevezető szakaszán hétfő este. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a kiérkező győri hivatásos tűzoltókkal közösen két embert feszítővágóval emelnek ki a járművekből. Egy ember a helyszínen, egy a kórházba szállítás után életét vesztette, egy másik személyt is súlyos sérülésekkel szállított kórházba a mentőszolgálat.

Leírás

A győrújbaráti baleset következtében ketten vesztették életüket.

Egy huszonnégy négyzetméteres pince és egy fa melléképület égett teljes terjedelmében Romándon, a Szabadság utcában hétfőn este. A pannonhalmi, a kisbéri, és a győri hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal fojtották el a lángokat. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Szalmabálák égtek kedden este a 82-es számú főút mellett, a győrújbaráti lehajtó és Nyúl település közötti részen. A győrújbaráti önkéntes tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat.

Idős emberekhez segítettek bejutni a mentőknek a soproni, majd a győri hivatásos tűzoltók. Szerda délelőtt Sopronban, az Építők útja egyik harmadik emeleti lakásában esett el egy idős ember, hozzá a város hivatásos tűzoltói az erkélyen keresztül jutottak be, majd beengedték a lakásba az egészségügyi szakembereket. Késő este a győri hivatásos tűzoltókat is hasonló esethez riasztották Győrszentivánra az Egysori utca egyik családi házához, ahol egy idős lakó a bejárati ajtó előtt esett el. A tűzoltók bejutottak az épületbe, majd beengedték a mentőszolgálat munkatársait. Mindkét bajbajutottat kórházba szállították.

Letért az útról és fának ütközött egy személyautó a 8224-es számú út Nyalka és Pannonhalma közötti útszakaszán csütörtökön délelőtt. A balesethez a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. Az autó sofőrjét kórházba szállította a mentőszolgálat.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó az M1-es autópálya 162-es kilométerének közelében pénteken délután Mosonmagyaróvár térségében, a Budapest felé vezető oldalon, a leállósávban. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók a lángokat elfojtották. Az oltás idejére az érintett szakaszt lezárták, majd egy sávon elindulhatott a forgalom.

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében Sokorópátkán, a Rákóczi Ferenc utcában vasárnap délelőtt. Az ott tartózkodók megkezdték a tűz oltását, a lángokat végül a győri hivatásos és a győrszemerei önkéntes tűzoltók oltották el, majd átszellőztették a helyiséget. Mivel az épület fűtetlenné vált, a házban lakó család rokonokhoz költözött.

Bevezető

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvennyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltók. A tűzesetek és balesetek során kilencen sérültek meg, két ember pedig életét vesztette.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment