Search by category:
Egyéb kategória

Jön a régiós kosárderbi Komáromban

Jön a régiós kosárderbi Komáromban
Lencsés Zoltán
2021. 10. 12., k – 18:14

2021. október 13., szerda – 13:41
Friss ikon
Off

Törzs

A csapatkapitány Krajčovič, Bojanovský és McCallum a távozásukról szóló híresztelések ellenére maradt a klubnál, Danielič Komáromba tette át székhelyét, Csernokojev visszatért Bulgáriába, és Chatman is búcsút intett csapattársainak. Új arc a két amerikai: Lacy és Freeman, de a helyi ŠBK Juniorból is erősített a csapat három fiatallal.

A sárga-zöldek nyitómérkőzése a Niké SBL-ben csak látványosra sikeredett, eredményesre nem. A losonci BKM ellen ugyan a csapat Lacy és Bojanovský vezérletével villogott, a vendégek azonban 85:82-re győztek. „Nem voltunk jobbak vetélytársunktól, ám mégis győztünk” – fogalmazott Daniel Sokolovský, a nógrádiak trénere.

A 2. fordulóban már hatékonyabbak voltak a Patrióták és céltudatos, lelkes teljesítménnyel 90:77-re legyőzték a pozsonyi Intert. „Sikeresek voltunk, de számos hiányosságot is észleltem, amelyeket azonnal orvosolnunk kell” – nyilatkozta Michal Madzin lévai edző.

A mai rangadó előtt a komáromiak kerete Branislav Pipíškával bővült. A 26 éves irányító az olasz Serie C-beli, egyévnyi légióskodás után tér vissza a komáromiakhoz.

(ábel, ot)

Bevezető

A lévaiak nagy erőkkel készülnek a mai (18.00), komáromi régióderbire a férfikosárlabda Niké SBL-ben.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ-ÖSSZEÁLLÍTÁS

Read More

Post Comment