Search by category:
Egyéb kategória

Kétszeres életfogytiglant kapott az indiai férfi, aki kobrával ölette meg a feleségét

Kétszeres életfogytiglant kapott az indiai férfi, aki kobrával ölette meg a feleségét
Hegedűs Norbert
2021. 10. 13., sze – 13:41

2021. október 13., szerda – 19:48
Friss ikon
Off

Törzs

A Kerala államban élő Szuradzsot tavaly tartóztatták le, miután felesége, Uthra kígyómarás miatt meghalt. A rendőrség azután indította el a nyomozást, hogy Uthra családja gyilkosságra kezdett gyanakodni, mert a férj a hozomány miatt zaklatta őket.

Hétfőn egy indiai bíróság bűnösnek találta Szuradzsot, mert ő engedte alvó feleségére a kígyót. A 25 éves háziasszonyt tavaly otthonában találták holtan.

A családja gyilkosságra gyanakodott, mert néhány héttel korábban Uthrát egy Russel-vipera marta meg. Még a viperaharapásból lábadozott, amikor a kobra halálra marta.

A rendőrségi nyomozás megállapította, hogy Szuradzs tervelte ki mindkét merényletet. Letartóztatták azt a férfit is, aki segített beszerezni a hüllőket.

A LiveLaw indiai jogi weboldal szerint a vádirat ezer oldalon keresztük részletezte a nagy gonddal kidolgozott tervet és végrehajtását.

Az ügyészség úgy vélte, „a ritka esetek legritkábbikával” állnak szemben, és halálbüntetést kért a vádlottra.

A bíró egyetértett, hogy az eset rendkívül ritka, és kétszeres életfogytiglanra, valamint 500 ezer rúpiás bírság megfizetésére ítélte Szuradzsot.

Bevezető

Kétszeres életfogytiglant kapott Szuradzs Kumar indiai férfi, aki kobrát engedett alvó feleségére, a kígyó pedig halálra marta – írta a BBC hírportálja.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment