Search by category:
Egyéb kategória

A NAKA nyomozója beperelte Boris Kollárt

A NAKA nyomozója beperelte Boris Kollárt
Balaskó Réka
2021. 10. 15., p – 11:57

2021. október 15., péntek – 12:30
Friss ikon
Off

Törzs

A Fico-féle maffia szétlopta az államot és privatizálta az igazságot. Bödör és Gašpar ügyében ennek szemtanúi lehettünk. Nem támogatom, hogy egy újabb maffia jöjjön létre. Nyugodtan nevezem »Čurilla-félének«. Ez ugyanazt fogja tenni, csak valamilyen szép jelszó alatt” – mondta Boris Kollár, miután a belügyminisztérium felügyeleti szolgálati hivatala (Úrad inšpekčnej služby) eljárást indított a NAKA négy nyomozója, köztük Ján Čurilla ellen.

A nyomozó védőügyvédje, Peter Kubina akkor elmondta, hogy a parlament elnökétől bocsánatkérést várnak, ha ez nem történik meg, akkor beperelik őt. Kollár erre reagálva közölte, hogy amint megszüntetik az eljárást Čurilla ellen, elnézést kér a nyomozótól.

Čurillát azóta már kiengedtek a börtönből, azonban még mindig gyanúsítottként kezelik.

Mivel a parlament elnöke nem tett eleget a nyomozó kérésének, ezért az csütörtökön beváltotta az ígéretét, és beperelte a politikust – közölte az aktuality.sk. Čurilla 100 ezer eurót és nyilvános bocsánatkérést követel Kollártól.

Ügyfelem nem azért indította a pert, hogy anyagi haszonra tegyen szert, ezért a költségek levonása után, az összeget jótékonysági célokra fordítaná“ – mondta Kubina, a nyomozó ügyvédje.

Bevezető

A NAKA nyomozója, Ján Čurilla bocsánatkérés mellett hatalmas pénzösszeget is követel tőle.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment