Search by category:
Egyéb kategória

Nekihajtott a szembejövőnek, mentőt hívott, lezárta a bringát és hazament

Nekihajtott a szembejövőnek, mentőt hívott, lezárta a bringát és hazament
Hegedűs Norbert
2021. 10. 19., k – 10:08

2021. október 19., kedd – 10:24
Friss ikon
Off

Törzs

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Győrben, a Nádor aluljáróban reggel 8 óra 14 perckor. Egy ismeretlen férfi kerékpárral haladt a Révai Miklós utca felőli lehajtón, a Tihanyi Árpád út irányába. Tisztázatlan okból az aluljáró balra ívelő kerékpárútján a menetiránya szerinti bal oldalra áttérve nekiütközött egy szemből érkező biciklisnek. Az ütközés következtében mindketten elestek és a szabályosan közlekedő nő megsérült. A balesetet okozó férfi a sérülthöz mentőt hívott, majd a kerékpárját lezárta és távozott a helyszínről.

A rendőrök hat embert fogtak el, közülük hármat tetten értek, kettőt pedig köröztek. A járőrök tizenegy közigazgatási és huszonhét helyszíni bírságot szabtak ki, öt büntetőfeljelentést és hat szabálysértési feljelentést tettek.

Az egyenruhások 632 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során egy esetben jelzett pozitív értéket a műszer. Nyúlon, a Héma utcában egy helybéli járművezetőt szondáztattak este 6 óra előtt 5 perccel. A műszer pozitív értéket mutatott, ezért a 75 éves férfit a rendőrök további mintavétel érdekében előállították.

Bevezető

A rendőrök hat anyagi kárral és egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment