Search by category:
Egyéb kategória

Nem tudta, hogy két hónapon át egy méterre aludt egy halottól

Nem tudta, hogy két hónapon át egy méterre aludt egy halottól
Balaskó Réka
2021. 10. 19., k – 16:43

2021. október 19., kedd – 18:15
Friss ikon
Off

Törzs

Reagan Baylee tavaly májusban, mikor romlani kezdett a járványhelyzet Los Angelesben, sokakhoz hasonlóan két hónapra karanténba vonult 25 négyzetméteres stúdiólakásban. De egy idő után olyan szagok kezdtek terjengeni, amitől a nő rosszul érezte magát. Elmondása szerint emiatt fájt a feje, hányingere volt és aludni sem tudott, közben egyre több bogár jelent meg a lakásban. Először csak azt hitte, magányos a bezártság miatt, de áthívta a barátját, aki szintén érezte a bűzt – írja a 24.hu.

Ezután Baylee szólt a közös képviselőnek, aki azonban a pandémia miatt nem tudott körülnézni. A lány ezért értesítette a rendőröket, akik megkérdezték a szomszédokat, de nekik nem voltak hasonló panaszaik.   

@reaganbaylee Reply to @emma_young2019 here we go 😅 part 1 of the wildest thing that’s ever happened to me #storytime ♬ original sound – Reagan Baylee

Baylee nem adta fel, így a képviselő elküldött maga helyett egy karbantartót, aki viszont alig tudott felmenni a lépcsőházat elárasztó bűztől. „Feljött a lépcsőkön, de nem tudott anélkül, hogy el nem hányta volna magát. Letépte a maszkját és azt mondta: »Elmegyek a mesterkulcsért, valaki meghalt«” – mondta a videóban.

Csakhogy a karbantartó nem jött vissza, ezért újra értesítette a rendőröket. Ők hamarosan megérkeztek, és most felszólították a baloldali szomszédot is, hogy nyisson ajtót, de az egyikük felvetette, rakják le a fegyvereiket, és nézzék meg, nyitva van-e. „Szóval a rendőr lenyomta a kilincset, talán egy ujjnyira, ha kinyitotta. A bogarak azon mennyisége, ami kijött ennyi helyen, olyan volt, mintha ezer bogár lenne, bogarak ezrei repültek ki” – emlékezett vissza a nő.

A rendőrök azonnal becsapták az ajtót, többjük letépte magáról a maszkot és a korláton át hánytak. Bayleenek elmondták, hogy ez volt az egyik legrosszabb állapotban lévő bomló test, amit eddig láttak. A nő elmondta, hogy a szomszédból szinte csak a csontváza maradt meg. 

(br, 24.hu)

Bevezető

Két hónapon át rosszul volt a lakásában terjengő szagtól egy amerikai nő. Nem tudta, hogy egy méterre alszik egy holttestől.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment