Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Lengvarský új oltási kampánnyal rukkolt elő – főszerepben a plüsskoronavírussal

VIDEÓ: Lengvarský új oltási kampánnyal rukkolt elő – főszerepben a plüsskoronavírussal
Balaskó Réka
2021. 10. 20., sze – 09:55

2021. október 20., szerda – 10:45
Friss ikon
Off

Törzs

Már hónapokkal ezelőtt rebesgették, hogy az egészségügyi minisztérium is oltási kampányra készül. Most ennek megérkezett az első szele egy videó formájában, amelyben egy hatalmas plüsskoronavírus kapta a főszerepet.

A reklám üzenete egyértelmű: A vírus közös ellenségünk. Győzzük le, mielőtt legyőz minket! A vakcina a megoldás.

Csakhogy a marketingszakemberek szerint a videó felesleges pénzkidobás volt a minisztérium részéről.

Szerintem ez egy teljesen rossz kampány. Ha az a célja, hogy motiválja azokat, akik eddig elutasították az oltást, akkor természetesen ez nem ösztönözni, hanem bosszantani fogja őket. Az oltás témájából komédiát csináltak, elvitték a humor felé, és ennek semmi köze a motivációhoz vagy a meggyőzéshez” – mondta Pavol Minár marketingkommunikációs-szakértő.

Vladimír Lengvarský egészségügyi miniszter azonban türelemre intette az elégedetlenkedőket. Azok, akik már beoltatták magukat, meg vannak győzve, és remélem, hogy néhány hónap múlva a kampány működni fog, a karácsonyi ünnepekre és az év végére meglátjuk, hogy sikeres volt-e vagy sem” – nyilatkozta a miniszter.

(br, pluska)

Bevezető

Az egészségügyi minisztérium egy új videóval próbálja rávenni a szlovákiai lakosokat, hogy vegyék fel az oltást. A marketingszakértők szerint azonban a kampány már most kudarc és kidobott pénz. Nézzük, miért!

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment