Search by category:
Egyéb kategória

Elhunyt a kerékpáros gázolás második áldozata is

Elhunyt a kerékpáros gázolás második áldozata is
Hegedűs Norbert
2021. 10. 21., cs – 09:36

2021. október 21., csütörtök – 09:45
Friss ikon
Off

Törzs

Október negyedikén Jánossomorján hajnali fél négy körül ütötték el a kerékpársávon szabályosan haladó fiatal lányt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette: a sofőr, a 35 éves szlovák férfi megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Aznap reggel 5 óra körül egy hasonló típusú és színű járművel, Mosonmagyaróvár belterületén gázoltak el egy szabályosan közlekedő kerékpárost, egy 49 éves férfit, aki kislányáért indult volt feleségéhez. Az elkövető itt is megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A férfi életéért két és fél hétig a győri Petz-kórházban küzdöttek – gerinctöréssel, fejsérüléssel és belső vérzéssel szállították oda. Az Új Szó információi szerint László ma éjszaka elhunyt.

Napokkal korábban szabadult a jánossomorjai szlovák gázoló

Egyelőre csak az egyik gázolással vádolják azt a 35 éves szlovák férfit, aki hétfőn Jánossomorján elütött egy szabályosan kerékpározó nőt.

Ügyészségi információk szerint a szlovák férfi a kábítószer-fogyasztást elismerte, s csak részlegesen emlékszik a történtekre, arról csupán néhány emlékképe van.

A rendőrség az ügyekben tanúkat keres.

A szlovák férfit első körben hivatalosan a jánossomorjai gázolással vádolták, de az ügyészség szerint „a gyanúsított terhére rótt bűncselekmények száma és minősítése változhat.” A gázolónál a gyorsteszt négy kábítószernek minősülő hatóanyagra jelzett pozitív értéket. Külföldön háromszor volt már büntetve, legutóbb 2021. szeptember 29-én szabadult Szlovákiában.

Bevezető

Újabb család gyászol, nemcsak a Jánossomorján elütött 20 éves kerékpáros lány, hanem az eset után másfél órával később Mosonmagyaróváron kerekezés közben elgázolt 49 éves férfi is – a két és fél hétig tartó kórházi életmentő kezelések ellenére – elhunyt. A négyféle kábítószert használó szlovák sofőr csak részlegesen emlékszik a történtekre.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment