Search by category:
Egyéb kategória

Platformelnöki vita az Új Szó-stúdióban

Platformelnöki vita az Új Szó-stúdióban
Macsicza Mark
2021. 10. 23., szo – 16:26

2021. október 23., szombat – 16:32
Friss ikon
Off

Törzs

Miként működik együtt a Szövetségen belül a három platform? Meddig terjed önállóságuk, milyen témákban és hogyan alkotnak majd egyéni véleményt? Miként épül fel és működik majd a Szövetség pártstruktúrája? Tízrészes videóbeszélgetés-sorozatunk eheti adásában ezeket a témaköröket boncolgattuk a Szövetség három platformelnökével, Berényi Józseffel (MKP-platform), Rigó Konráddal (Híd platform) és Orosz Örssel (Összefogás platform).

Az Új Szó-stúdió egy 10 részes videósorozat, amelyben a szlovákiai magyar politikai élet szereplői kapnak teret az eszmecserére és a vitára. A következő hetekben a szlovákiai magyar közélet vezető képviselői ütköztetik véleményüket a szlovákiai magyar érdekképviselet jövőjéről, a szlovákiai többségi és kisebbségi politikai erőviszonyokról, de terítékre kerül a 2021-es népszámlálás eredménye is. Iratkozzon fel Facebook-oldalunkra és YouTube-csatornánkra, hogy mindig képben legyen!

Az Új Szó-stúdió a Kisebbségi Kulturális Alap támogatásával jön létre.

Bevezető

Az MKP, a Híd és az Összefogás egyesülésével létrejött Szövetségben az elődpártok platformok formájában élnek tovább. Az Új Szó-stúdió legfrissebb adásában a Szövetség három platformelnöke foglal helyet a vendégszékben. Hogyan őrzi meg a három párt identitását a közös formációban? Egyebek mellett erre a kérdésre kerestük a választ.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment