Search by category:
Egyéb kategória

Drogozott a győri lövöldöző

Drogozott a győri lövöldöző
Hegedűs Norbert
2021. 10. 24., v – 10:40

2021. október 24., vasárnap – 10:40
Friss ikon
Off

Törzs

Tegnap este számoltunk be róla, hogy lövöldözés volt szombaton délután Győrben: egy férfi autókat tört fel, az egyikben egy riasztópisztolyt talált, azzal fenyegetett. Az Új Szónak nyilatkozó anyuka két gyerekével futott el előle.

Az ügyben a rendőrség közleményt adott ki: ebből kiderült, hogy amikor a járőrök észlelték a Körkemence út irányába gyalogló férfit, a lövöldöző miután meglátta a rendőrautót, egy a fegyvert a fűbe dobta.

„Elővette a fegyverét, menekültem a gyerekekkel”

Lövöldözés volt szombaton délután Győrben: egy férfi autókat tört fel, az egyikben egy riasztópisztolyt talált, azzal fenyegetett. Az Új Szónak nyilatkozó anyuka két gyerekével futott el előle.

Az egyenruhások igazoltatták, földre vitték, a ruházatában a pisztoly tokját megtalálták, majd előállították. A rendőrség megerősítette, hogy a garázda fiatal a gáz- és riasztó pisztolyt egy, a közelben parkoló személygépkocsiból lopta el. A rendőrségen a férfival szemben elvégzett drogteszt pozitív eredményt mutatott.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított, amelynek során a nyomozók K. Richárdot – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, lopás-, valamint kábítószer birtoklása vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Bevezető

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 25 éves férfit, aki tegnap Győr-Nádorváros egyik utcájában gáz- és riasztó pisztollyal több lövést adott le. Kiderült, drogozott, mielőtt lopott pisztollyal lövöldözni kezdett volna. 

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment