Search by category:
Egyéb kategória

Örökölt ruhákban a vörös szőnyegen

Örökölt ruhákban a vörös szőnyegen
Hegedűs Norbert
2021. 10. 24., v – 10:28

2021. október 24., vasárnap – 17:32
Friss ikon
Off

Törzs

Angelina ismét a gyermekeivel mutatkozott a vörös szőnyegen, és épp Zahara vonta magára a leg­nagyobb figyelmet, ugyanis egy na­gyon ismerősnek tűnő ruhában jelent meg.

Hétfőn Los Angelesben az Oscar-díjas színésznő legújabb filmje, az Örökkévalók premierjén vettek részt, és ez az ünnepi esemény is igazolta, hogy családjában nem köl­tenek fölöslegesen sok pénzt a ruhákra. Zahara elkérte anyja csillogó estélyiét, amellyel a 2014-es Oscar-gálán aratott nagy sikert, merthogy korábban mindig fekete ruhát választott magának. Minimalista stílusának egyértelműen kellemes felélénkítése volt az Elie Sabb tervezte nagyestélyi.

Leírás

Brad Pitt és Angelina Jolie Elie Saab ruhájában a 2014-es Oscar-díjkiosztó gálán

Angelina az Entertainment To­nightnak adott interjújában elárulta, hogy az összes gyermeke maga döntött úgy, hogy újrahasznosított és vintage öltözéket viselnek a vörös szőnyegen. Természetesen csaknem minden cuccot híres anyjuk ruhásszekrényében találtak, amelyben biztos bő a választék. Shiloh lánya például a Gabriela Hearst műhelyéből származó aszimmetrikus szabású testszínű ruhát öltötte magára, amelyet Angelina egy franciaországi kiránduláson viselt.

(Emma)

Bevezető

Angelina Jolie lánya megörökölte anyja gyönyörű ruháját, amelyet a színésznő a 2014-es Oscar-díjkiosztó gálán viselt.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment