Search by category:
Egyéb kategória

FOTÓK: Boris Kollár megállapodott?

FOTÓK: Boris Kollár megállapodott?
Balaskó Réka
2021. 10. 25., h – 09:49

2021. október 25., hétfő – 10:30
Friss ikon
Off

Törzs

Boris Kollár több gyermekes apukaként ismert, de az utóbbi hónapokban egyre többet mutatkozik Barbora Richterová társaságában, aki 6. gyermekének, Arturnak az édesanyja.

Az egykori úszó úgy tűnik, hogy különleges helyet foglal el a parlament elnökének szívében. Richterová neve már tavaly októberben felmerült, amikor Kollár Pozsonyba tartva az állami limuzinjával szenvedett balesetet.

Volt partnere volt ugyanis az, aki a kórházban ápolta. A politikusnak akkoriban magyarázkodnia kellett látogatásai miatt, mivel azokat a koronavírus-járvány miatt szigorúan korlátozták. „Megbeszéltem 3-4 közeli hozzátartozómmal, hogy 24 órán át gondoskodnak rólam, és megosztott szolgáltaik vannak. Mindig van mellettem valaki” – mondta annak idején a Plus JEDEN DEŇ lapnak.

FOTÓK: Boris Kollár megállapodott?
2021. 10. 25., h – 09:57
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska

A baleset óta Richterová már több nyilvános eseményen is Kollár oldalán mutatkozott. Egy luxusétteremben, egy gálaeste, a Szlovák Nemzeti Színházban és a politikus névnapi ünnepségén is részt vett.

FOTÓK: Matovič és Kollár nappal veszekednek, este pedig együtt ünnepelnek

Csütörtökön volt a parlament elnökének, Boris Kollárnak a névnapja.

Újabban a dnes24.sk információi szerint az is előfordulhat, hogy Richterová Kollár 12. gyermekét várja. „Csalódást kell okoznom, nincs semmilyen szenzáció, és Barbora Richterová nem terhes” – mondta az említett portálnak.

(br, pluska)

Bevezető

A parlament elnöke egyre többször jelenik meg egy volt barátnője társaságában. Lehet, hogy úton van a 12. gyermeke?

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment