Search by category:
Egyéb kategória

Gorilla 2.0? Titkos találkán volt Fico és Kaliňák – a rendőrség lehallgatta őket!

Gorilla 2.0? Titkos találkán volt Fico és Kaliňák – a rendőrség lehallgatta őket!
Balaskó Réka
2021. 10. 25., h – 16:36

2021. október 25., hétfő – 16:49
Friss ikon
Off

Törzs

Az audiovizuális felvételeken, amelyeket a rendőrség rögzített Robert Fico (exkormányfő, a Smer elnöke), Robert Kaliňák (Smer, volt belügyminiszter), Tibor Gašpar fia, Miroslav Bödör és Marek Para beszélgetése hallható – írja a Denník N. Az Aktuality portál szerint a titkos találkozót egy víkendházban tartották, amelyet a rendőrség napokon át figyelt. A beszelgetéseikről több száz átirat és több órás anyagok készültek.

A felvételeket az ügyész hozzáadta a „Tisztítótűz-ügyben” gyanúsított Tibor Gašpar és társai fogva tartásának meghosszabbításáról szóló indítványhoz – mondta a Speciális Ügyészi Hivatal a Denník N-nek.

„A felvételek (és azok szó szerinti átiratai) megerősítik a politikai, az üzleti és ügyvédi közegből érkező személyek kísérleteit a legsúlyosabb büntetőügyek eljárásának befolyásolására, a NAKA nyomozóinak és a Speciális Ügyészi Hivatal ügyészeinek lejáratására és kriminalizálására, valamint egyes bűnüldöző szervek információinak illetéktelen személyekhez történő kiszivárogtatására” –  nyilatkozta a lapnak az ügyészség. 

Az Aktuality portál közölte, hogy Ficóék aktuális ügyekről, sajtótájékoztatók előkészületeiről, Gašpar volt országos rendőrfőkapitány, Norbert Bödör oligarcha, Dušan Kováčik és mások büntetőeljárásairól tárgyaltak.

Bevezető

A Denník N információi szerint titkos találkozóról a felvételek is készültek, amelyeken Fico, Kaliňák, Tibor Gašpar fia, Miroslav Bödör és Marek Para beszélgetnek.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment