Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Szemben hajtott a forgalommal a kamion az M85-ös autóúton

VIDEÓ: Szemben hajtott a forgalommal a kamion az M85-ös autóúton
Hegedűs Norbert
2021. 10. 25., h – 07:46

2021. október 25., hétfő – 08:30
Friss ikon
Off

Törzs

Ismét egy horrorisztikus videót tett közzé a Magyar Közút. Egy lengyel kamionos csütörtök múlt délelőtt az M85-ös autóút 31-es kilométerszelvényénél lévő csomópontnál a pályára szabályosan hajtott fel, de meggondolta magát, megfordult és elkezdett a forgalommal szemben haladni. Összesen öt kilométert ment így, majd az M85-M86 csomópontjában a lehajtóágon ment szembe, hogy rá tudjon fordulni az M86-os autóútra. A szabálytalanul közlekedő kamionos balesetet is okozott. Az M85-ön haladt egy autó, ami egy kamiont előzött éppen, pont olyan ívben, hogy nem láthatta a szemből érkező járművet, így végül a két kamion között haladt el, a jobb elejével így kisebb ütközése volt.

A Magyar Közútdiszpécsere értesítette a rendőrség munkatársait a szabálytalanul közlekedő kamionos miatt, akik végül Bősárkánynál meg is találták a járművet, a sofőrrel szemben eljárás indult.

A Magyar Közút azt tanácsolja, hogy ha eltévesztünk egy csomópontot egy gyorsforgalmi úton, ne essünk pánikba, haladjunk nyugodtan tovább, ne forduljunk meg, ne tolassunk vissza, rövid időn belül lesz egy újabb csomópont, amelyen keresztül biztonságosan le tudunk térni és újra tudjuk tervezni útvonalunkat.

Bevezető

Kamionnal megfordulni az M85-ös autóúton, majd szembe haladni a forgalommal kilométereken át. Ez akkora őrültség, hogy csak a valóság produkálhat ilyet. Megtörtént esetről van tehát szó.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment