Search by category:
Egyéb kategória

Elmarad a Sulík leváltását célzó rendkívüli parlamenti ülés

Elmarad a Sulík leváltását célzó rendkívüli parlamenti ülés
Mészáros Richárd
2021. 10. 26., k – 12:34

2021. október 26., kedd – 12:36
Friss ikon
Off

Törzs
Sulík bevallotta, hogy valóban van egy farmja Ausztráliában
2021. 10. 25., h – 11:10
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: facebook, tasr

„Sulík úrnak mint az SZK gazdasági miniszterének nyilvános kijelentései és gyakorlati tétlensége megerősítik, hogy teljességgel alkalmatlan e rendkívül fontos végrehajtó funkció betöltésére” – áll a bizalmatlansági indítványban, melyet a Smer képviselői nyújtották be. Többek között azt kifogásolják, hogy a gazdasági miniszter nem kínál semmilyen ésszerű megoldást az energiaárak növekedésére.  

Fico felszólította Sulíkot, hogy mutassa be az érettségi bizonyítványát

Pozsony |

Robert Fico, a Smer ellenzéki párt elnöke felszólította Richard Sulík (SaS) gazdasági minisztert, hogy mutassa be az érettségi bizonyítványát.

Sulík feljelenti Ficót, amiért azt állítja róla, hogy drogozik

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter feljelentést tesz Robert Fico, a Smer ellenzéki párt vezetője ellen a kokainról szóló kijelentése miatt. Ezt kedden jelentette be, az ellene benyújtott bizalmatlansági indítványról szóló parlamenti vita során.

Bevezető
Pozsony |

Elmarad a parlament rendkívüli, 49. ülése, amelyet keddre, 14:00-ra írtak ki, és amelynek célja Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter leváltása lett volna. Az ellenzéki képviselők visszavonták a rendkívüli ülés összehívására tett javaslatot. Egyikük, Robert Fico, a Smer elnöke a lépést azzal indokolta, hogy a bizalmatlansági indítványról szóló vita már megkezdődött a rendes ülés keretében. A vita reggel óta folyik, írásban hét képviselő jelezte felszólalási szándékát.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment