Search by category:
Egyéb kategória

Ficó felszólította Sulíkot, hogy mutassa be az érettségi bizonyítványát

Ficó felszólította Sulíkot, hogy mutassa be az érettségi bizonyítványát
Mészáros Richárd
2021. 10. 26., k – 11:11

2021. október 26., kedd – 11:15
Friss ikon
Off

Törzs

Az ellenzéki politikus emellett azt követeli Sulíktól, hogy mondja meg, kik a társtulajdonosai az ausztráliai farmjának. „Mielőtt folytatnánk, tudni akarjuk, miféle farmról van szó, mekkora és mennyibe került. Hihetetlen, hogy úgy kezeli Szlovákiát, mint valami játékot. Ha jól érzi itt magát, itt van, aztán elhúzna Ausztráliába, és tenne magasról Szlovákiára. Felszólítom önt, hogy tegye közzé ezeket az információkat, ellenkező esetben nincs értelme ennek az ülésnek” – hangsúlyozta Fico.

Az ülésen hét képviselő jelezte írásban a felszólalási szándékát. A Sulík elleni bizalmatlansági indítványt a Smer képviselői nyújtották be. Többek között azt kifogásolják, hogy a gazdasági miniszter nem kínál semmilyen ésszerű megoldást az energiaárak növekedésére. 

Bevezető
Pozsony |

Robert Fico, a Smer ellenzéki párt elnöke felszólította Richard Sulík (SaS) gazdasági minisztert, hogy mutassa be az érettségi bizonyítványát. „Információink szerint ön hamisította az érettségi bizonyítványát” – jelentette ki Fico a gazdasági miniszter ellen benyújtott bizalmatlansági indítványról szóló parlamenti vita során.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment