Search by category:
Egyéb kategória

Sulík magabiztos – nem gondolja, hogy leváltják, de…

Sulík magabiztos – nem gondolja, hogy leváltják, de…
Mészáros Richárd
2021. 10. 26., k – 15:06

2021. október 26., kedd – 15:14
Friss ikon
Off

Törzs
Sulík bevallotta, hogy valóban van egy farmja Ausztráliában
2021. 10. 25., h – 11:10
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: facebook, tasr

„Megkértem Michal Šipošt, az OĽaNO-frakció elnökét, hogy részt vehessek a frakció ülésén. Több mint két órát töltöttem ott, minden kérdésükre válaszoltam. Sok dolgot megbeszéltünk. Lehet, hogy az OĽaNO képviselőinek többsége tartózkodni fog, ezzel együtt kell élnem” – fogalmazott Sulík, aki a Sme rodina frakcióülésére is ellátogatott. „Meglátjuk, hogy fognak szavazni” – tette hozzá.

Boris Kollár (Sme rodina), a parlament elnöke múlt héten azt nyilatkozta, hogy Sulík élvezi a mozgalom „száz százalékos” támogatását. A Za ľudí koalíciós párt is azt ígérte, hogy nem fogja támogatni Sulík leváltását.

Fico felszólította Sulíkot, hogy mutassa be az érettségi bizonyítványát

Pozsony |

Robert Fico, a Smer ellenzéki párt elnöke felszólította Richard Sulík (SaS) gazdasági minisztert, hogy mutassa be az érettségi bizonyítványát.

Sulík feljelenti Ficót, amiért azt állítja róla, hogy drogozik

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter feljelentést tesz Robert Fico, a Smer ellenzéki párt vezetője ellen a kokainról szóló kijelentése miatt. Ezt kedden jelentette be, az ellene benyújtott bizalmatlansági indítványról szóló parlamenti vita során.

Bevezető

Előfordulhat, hogy néhány koalíciós képviselő tartózkodni fog a Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter ellen benyújtott bizalmatlansági indítványról való szavazáson. Ezt maga a miniszter jelentette ki kedden. Hozzátette: nem gondolja, hogy leváltják őt.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment