Search by category:
Egyéb kategória

Tibor Gašpart és társait hamarosan kiengedhetik a börtönből

Tibor Gašpart és társait hamarosan kiengedhetik a börtönből
Balaskó Réka
2021. 10. 27., sze – 08:30

2021. október 27., szerda – 09:00
Friss ikon
Off

Törzs

A Speciális Büntetőbíróság bírója tegnap Besztercebányán elutasította az ügyész indítványait Tibor Gašpar volt rendőrfőkapitány és négy másik magas rangú tisztviselő fogva tartásának meghosszabbítására, így jelenleg november 5-ig maradnak őrizetben.

Michal Šúrek ügyész a tárgyalás után panaszt nyújtott be a Legfelsőbb Bírósághoz. Az Aktuality portálnak nem árulta el, hogy a bíró mivel indokolta az indítvány elutasítását, csak annyit mondott, hogy nem ért egyet az érveivel, és ezért nyújtotta be a panaszt.

A bíró foglalkozott a hétfőn napvilágot látott felvételek átirataival is, amelyeken Robert Fico (exkormányfő, a Smer elnöke), Robert Kaliňák (Smer, volt belügyminiszter), Tibor Gašpar fia, Miroslav Bödör és Marek Para beszélgetése hallható, amely megerősíti a politikusok, üzletemberek és ügyvédek azon törekvéseit, hogy befolyásolják a jól ismert büntetőügyek eseményeit.

Összefoglaltuk Ficóék megfigyelési botrányának részleteit

Pozsony/Léva |

Egyre szövevényesebbé válik Robert Fico és Robert Kaliňák megfigyelési botránya. Az eddig nyilvánosságra került információk alapján összegeztük, mit tudni a hétvégi házban történt találkozókról, és hogyan védekezik a Smer elnöke.

(br, aktuality)

Bevezető

Bár az ügyész Ficóék titkos találkozójának felvételeit is hozzácsatolta a „Tisztítótűz-ügyhöz”, a bíró mégsem hosszabította meg Gašpar volt országos rendőrfőkapitány fogva tartását!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment