Search by category:
Egyéb kategória

A figyelmetlenség okozta az ütközéseket

A figyelmetlenség okozta az ütközéseket
Hegedűs Norbert
2021. 10. 29., p – 08:27

2021. október 29., péntek – 09:00
Friss ikon
Off

Törzs

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Bőny térségében közlekedett egy gépkocsivezető 12 óra 25 perckor. Minden bizonnyal nem figyelt kellően az út vonalvezetésére, túl gyorsan hajtott, s egy balra ívelő kanyarban a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, majd azt átszakítva a pálya melletti fás-bokros árokban állt meg. A gépkocsivezető a balesetben megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Győrújbaráton, a Széchenyi körúton, a 82. számú főút felől az István utca irányába közlekedett egy Mazda vezetője a reggeli órákban. Egy útkereszteződéshez érve az „Elsőbbségadás kötelező” tábla ellenére hajtott be, ahol a tőle jobbról érkező és védett úton haladó Hyundai-jal ütközött. Az ütközéstől a Mazda egy betonoszlopnak csapódott. A balesetben mindkét sofőr megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Fertőrákoson, a Fő utcában Balf irányába indult egy gépkocsivezető a délelőtti órákban. A parkolóból és egy Y manőverrel akart megfordulni Sopron felé, eközben azonban nem biztosított elsőbbséget a vele szemből, Balf irányából érkező autónak, így összeütköztek. A balesetben a figyelmetlen sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Bevezető

Három sérüléssel járó baleset történt csütörtökön Győr-Moson-Sopron megyében, és kilenc helyszínen volt anyagi kár.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment