Search by category:
Egyéb kategória

Több iskolában betiltották a Squid Game jelmezeket

Több iskolában betiltották a Squid Game jelmezeket
Balaskó Réka
2021. 10. 29., p – 16:51

2021. október 31., vasárnap – 09:00
Friss ikon
Off

Törzs

New York államban három általános iskolában is betiltották a Netflix sikersorozatának, a Squid Game-nek jelmezeit.

Az intézmények szerint félő, hogy a gyerekek újrajátszanák a sorozatban látottakat, ezért körlevelet küldtek a szülőknek, amelyben figyelmeztetik őket az erőszakos jelenetekre, és arra, hogy gyermekeik nem jelenhetnek meg a sorozatot idéző öltözékekben.

Árt a gyerekeknek a Squid Game

Egy angliai helyi tanács arra kéri a szülőket, hogy tiltsák el kiskorú gyerekeiket a Squid Game (Nyerd meg az életed) című koreai Netflix-sorozattól, mert az tele van erőszakkal. 

Sok szülő azonban úgy gondolja, a jelmezek ártatlanok és egyszerűen arra kéne figyelni, hogy a gyerekek ne nézzék a sorozatot, amit az Egyesült Államokban amúgy is 17 éven aluliaknak nem ajánlott. 

Már közel 800 millió eurót kaszált a Netflix a Nyerd meg az életed! sorozattal

A hatalmas sikerrel debütáló dél-koreai sorozat elkészítése mindössze 18 millió euróba került, ehhez képest sokkal többet hozott a konyhára.

A sorozat történetének középpontjában olyan emberek csoportja áll, akiknek rengeteg az adósságuk. Egy titkos szervezet ezért felajánlja nekik, hogy versenyezhetnek, és a kínált főnyereménnyel minden tartozásukat megtéríthetik, ráadásul gazdag polgárokként távozhatnak. Csakhogy közben halálos gyerekjátékokon kell részt venniük.

(br, index)

Bevezető

Az iskolák szerint félő, hogy a gyerekek utánoznák a sorozatban történteket.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment