Search by category:
Egyéb kategória

Megint félbeszakadt a Darnózseli meccse

Megint félbeszakadt a Darnózseli meccse
Mészáros Richárd
2021. 11. 01., h – 19:22

2021. november 1., hétfő – 19:30
Friss ikon
Off

Törzs

A pontvadászat utolsó helyén pont nélkül álló hazaiak sportszerűen ugyan kiálltak a Hegyeshalom ellen, ám mindössze heten kezdték el a szombati meccset. Nem csoda, hogy a 18. percben 4-0-ra vezetett már Hegyeshalom. Itt lett vége a mérkőzésnek, ugyanis hivatalosan az egyik hazai futballista a lábához kapott, s nem tudta folytatni a játékot. Hatan viszont már a szabályok szerint nem játszhattak, így a játékvezető lefújta a meccset, ami így félbeszakadt. Azt a mérkőzést a pályán elért eredménnyel hagyták jóvá, még ha csak 18. perc telt is el a találkozóból. 

Egy héttel később 7-0-ra kaptak ki Mosonmagyaróvár a MITE ellen a darnóiak, az a meccs rendben lement, három cseréjük is volt. 

Most szombaton megint hazai mérkőzés következett, a Mosonszolnok csapatát fogadták. Létszámmal sem volt gond, egy cserejátékos ült a kispadon, ám a 36. és a 42. percben is kiállítottak egy játékost. Kilenc ember ellen nem volt nehéz dolga a mosonszolnokiaknak, a 71. percben már 6-0-ra vezettek, amikor ez a mérkőzés is félbeszakadt Darnózselin. A megyei labdarúgó szövetség a héten tárgyalja az esetet. 

Bevezető

Két hete számoltunk be róla, hogy félbeszakadt a Darnózseli hazai mérkőzése a Hegyeshalom ellen a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Most 0-6-nál, két hazai piros lap után a Mosonszolnok elleni találkozójuk is félbeszakadt. 

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment