Search by category:
Egyéb kategória

Életrajzi film készül Ozzyról és Sharonról

Életrajzi film készül Ozzyról és Sharonról
Juhász Katalin
2021. 11. 04., cs – 11:04

2021. november 4., csütörtök – 11:59
Friss ikon
Off

Törzs

Kapcsolatunk időnként vad, őrült és veszélyes, de életre szóló szerelem köt össze minket” – mondta Sharon Osbourne. „Nagyon örülünk, hogy a Sony Pictures-szel és a Polygrammal együttműködve bemutathatjuk történetünket.”

Sharon és két gyermeke egyben a film producerei is, saját kiadójuk, az Osbourne Media kínálta fel az ötletet a Sonynak, amely korábban a Showtime című dokumentumfilm, az Isten áldja Ozzy Osbourne-t és az Ozzy Osbourne kilenc élete című film mögött is szerepelt, vagyis a rocksztár családjának vélhetően a forgatókönyvbe is van beleszólása. Az életrajzi filmben a Black Sabbath és Ozzy szólókarrierjének legismertebb dalai is felcsendülnek.

Az MTV valóságshowja, a The Osbournes annak idején négy évadot élt meg 52 epizóddal, és alapos betekintést kínált a család életébe. Az Egyesült Államokban 2002. március 5-étől 2005. március 21-éig vetítették, nálunk is az MTV adta le eredeti nyelven. Az évek során tervben volt a kultikussá vált műsor feltámasztása, de ebből végül semmi nem lett.

Bevezető
Los Angeles |

Életrajzi film készül Ozzy és Sharon Osbourne házasságáról. A Variety információi szerint a forgatókönyvet az a Lee Hall írja, aki a Rocketman című Elton John-filmmel aratott komoly szakmai sikert.

Település / hely
Los Angeles

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment