Search by category:
Egyéb kategória

Hétszáznegyvenegyből három pozitív

Hétszáznegyvenegyből három pozitív
Somodi Géza
2021. 11. 04., cs – 07:47

2021. november 4., csütörtök – 08:46
Friss ikon
Off

Törzs

Tíz olyan anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset volt szerdán Győr-Moson-Sopron megyében, ahol rendőrök intézkedtek. A legkülönlegesebbről már beszámoltunk: 

https://ujszo.com/gyor/sineken-fulladt-le-a-kocsi-jott-a-vonat-0 

Mint kiderült, egy 60 éves szerb férfi volt az, aki az 1501-es számú úton, Hegyeshalom külterületén hajnali 4 óra 33 perckor kistehergépkocsival egy vasúti átjáróba szorult. Az autó motorja leállt és a lecsukódó félsorompók között rekedt. A férfi kiszállt a kocsiból, amit az érkező vonat a Lajta-folyó medrébe lökött.  

A rendőrök öt embert fogtak el, közülük hármat tetten értek, egy pedig körözés alatt állt. A járőrök negyvenhét közigazgatási és harminckilenc helyszíni bírságot szabtak ki, kilenc esetben büntetőfeljelentést, míg tizenegy esetben szabálysértési feljelentést tettek. 

Gyakran került elő az alkoholszonda is, a 741 ellenőrzés során háromszor jelzett pozitív értéket a műszer: Sopronban, a Lackner Kristóf utcában egy 21 éves tuzséri, Győrben, a Répce utcában egy 43 éves győri és Csornán, a Soproni úton egy 42 éves veszprémi gépkocsivezetőnél mutatott a műszer pozitív értéket. 

Bevezető
Győr-Moson-Sopron |

A rendőrök szerdai mérlege Győr-Moson-Sopronban: három ittas vezető, tíz baleset, öt elfogás.   

Település / hely
Győr-Moson-Sopron

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment