Search by category:
Egyéb kategória

Korábbi top 10-es teniszező a pozsonyi tornán

Korábbi top 10-es teniszező a pozsonyi tornán
Orosky Tamás
2021. 11. 04., cs – 15:49

2021. november 4., csütörtök – 16:33
Friss ikon
Off

Törzs

A legmagasabban jegyzett szlovákiai teniszező mellett további négy hazai játékos (Alex Molčan, Filip Horanský és a Pokorný, Palovič, Karol hármasból ketten) lesz ott biztosan a hétfőn rajtoló viadal főtábláján, ahova még Lukáš Lacko és két junior korú teniszező verekedheti fel magát a jelenleg zajló selejtezőből.

A 22. szlovák nyílt teniszbajnokság legnagyobb ászai a világranglistán a top 100-ban szereplő holland Tallon Griekspor és a francia Giles Simon – utóbbi egykor a 6. (!) is volt a rangsorban.

A hazai ötös nagyon kiegyenlített, bármelyikük érne el kiugró eredményt, nagyon fogunk nekik örülni – mondta Igor Moška, a Szlovák Teniszszövetség főtitkára, elismerve, az egyre erősődő koronavírus-járvány miatt nem egyszerű megrendezni a tornát. – Az utolsó három hétben egyre jobban féltünk, mivel egyre több járás kapott fekete besorolást. Pozsony szerencsére nem, és nem kellett lefújnunk a tornát. A mostani körülményekben nem lehet a célunk a nyereség, lehetőséget akarunk adni a teniszezőinknek ranglistapontokat szerezni. Életben akarjuk tartani a teniszt.

A jövő hétfőtől vasárnapig (nov. 8-14.) zajló tornára hétköznap 3 euró a belépő, a szombati és vasárnapi elődöntőkre és a döntőre 5 euró.

Bevezető

Hétfőn rajtol a pozsonyi Peugeot Slovak Open tenisztorna, amelyen Gombos Norbert is indul.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Orosky Tamás

Read More

Post Comment