Search by category:
Egyéb kategória

A kórházak betelnek betegekkel, közben orvost és ápolót keresnek

A kórházak betelnek betegekkel, közben orvost és ápolót keresnek
Sudár Éva
2021. 11. 06., szo – 09:00

2021. november 6., szombat – 09:30
Friss ikon
Off

Törzs

A legnagyobbal, vagyis a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházzal kezdjük. Az intézmény több területre és osztályra is keres embereket, mi az ajánlatok közül a gyógyító részlegeket figyeltük. A radiológiai osztály röntgen szakasszisztenst vár, a gyermek intenzív terápiás szakápolót, a PIC koraszülött szakápolót, a kardiológiai osztály haemodinamikai laborja haemodinamikai szakasszisztenst; a központi betegellátó csoport betegkísérőt, a teljes kórház ápolókat, csecsemő- és gyermekápolót, takarítót; az intenzív osztály (a Covid-járvány miatt ez különösen fontos) aneszteziológiai szakasszisztenst, a patológia szövettani asszisztens, a központi műtő pedig műtéti szakasszisztenst. A pályázati határidő mindenhol december 31. 

A soproni Erzsébet-kórházban sem rövid a lista. A gyógyközpont az alábbi szakterületekre vár munkatársakat: gasztroenterológus, belgyógyász szakorvos ill. szakorvos jelölt, sebész szakorvos ill. szakorvos jelölt, oxyológia és sürgősségi orvostan szakorvos ill. szakorvos jelölt, szülész-nőgyógyász szakorvos ill. szakorvos jelölt, traumatológus szakorvos ill. szakorvos jelölt, orvosi rehabilitáció a kardiológia területén, orvosi rehabilitáció mozgásszervi és neurológiai területen, 
aneszteziológus-intenzív terápiás szakorvos. Ezek voltak az orvos-álláshirdetések, most jönnek a szakdolgozók: gyermek szakápoló/gyakorló gyermekápoló, szakképzett ápoló, kora- és újszülött csecsemő intenzívterápiás szakápoló, citológiai szakasszisztens, kórszövettani szakasszisztens
műtőssegéd

A mosonmagyaróvári Karolina Kórház aktuális allásajánlatai: aneszteziológiai szakasszisztens, ápoló, CT/MR szakasszisztens, diplomás ápoló, endoszkópos szakasszisztens, epidemiológiai szakápoló, konyhai kisegítő, műtős szakasszisztens, műtőssegéd, röntgen asszisztens, szülésznő, takarító. 

Leírás

Eleve hiány van a szakemberekből, a neheze pedig most jön. Fotó: Pexels

Bevezető

Egyre rémisztőbb számok látnak napvilágot Magyarországon is a napi Covid-megbetegedések és a kórházban ápoltak számát tekintve, az egészségügyi intézmények eközben keresik a szakembereket a gyógyító osztályokra. A Győri Új Szó három Győr-Moson-Sopron megyei kórház aktuális álláshirdetéseit nézte meg, annak fényében, hogy biztosra vehetjük: a Covid-járvány negyedik hulláma eleve nagyon nehéz hónapokat vetít előre. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Sudár Ágnes

Read More

Post Comment