Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ! Megállt az autóúton, a mögötte érkező keresztbe fordult

VIDEÓ! Megállt az autóúton, a mögötte érkező keresztbe fordult
Somodi Géza
2021. 11. 07., v – 18:20

2021. november 7., vasárnap – 18:52
Friss ikon
Off

Törzs

Az M85-ös autóút 25-ös kilométerszelvényénél október 28-án, csütörtök reggel haladt egy személyautó, akinek a sofőrje a későbbi elmondása alapján azért lassított, hogy a táblákat figyelmesebben meg tudja nézni. A mögötte haladó sofőr viszont ezt későn észlelte vagy nem számított rá, hogy az a jármű megáll, és az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie az ütközést, de a manővere közben lehajtott az útról majd keresztbe fordult a pályán. A két leállósávon álló személygépkocsit a Magyar Közút csornai mérnökségének útellenőre észlelte és megállt biztosítani a helyszínt.  Szerencsére személyi sérülés nem történt. 

A Magyar Közút kéri az autósokat, hogy mindig figyelmesen vezessenek, tartsanak megfelelő követési távolságot, illetve, ha lehet, akkor előre tervezzék meg útvonalukat: Ezt megtehetik az utinform.hu oldalunkon vagy ingyenes telefonos navigációs applikációkon keresztül is.  

 

 

Bevezető
M85 |

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. olyan videót tett közzé, ami szerencsére nem balesetet rögzített. De nem a meggondolatlan autóson múlott, hogy nem kövekezett be nagyobb baj. 

Település / hely
M85

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment