Search by category:
Egyéb kategória

Az ittas olasz nem akart fizetni a benzinért

Az ittas olasz nem akart fizetni a benzinért
Somodi Géza
2021. 11. 08., h – 07:49

2021. november 8., hétfő – 08:39
Friss ikon
Off

Törzs

Baleset történt a 8417-es számú úton, Rábaszentmihály térségében vasárnap reggel 6 óra 55 perckor. Egy 19 éves téti férfi haladt személygépkocsival Tét felől Enese irányába. Egy balra ívelő kanyarban elveszítette uralmát járműve felett és a bal oldali árokba hajtva autójával egy fának csapódott. A járművezető megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték. Az alkoholteszter pozitív értéket mutatott nála, ezért egészségügyi ellátása során további mintavételről intézkedtek a rendőrök. 

Leírás

Jelzett az alkoholszonda a fiatal vezetőnél.

Bejelentés érkezett a rendőrségre vasárnap 13 óra 40 perc körül, miszerint egy Mosonmagyaróvár térségében található üzemanyagtöltő állomáson az M1-es autópálya felől személygépkocsival érkező külföldi férfi megtankolta autóját, azonban azt nem hajlandó kifizetni. A helyszínre érkező járőrök az olasz állampolgár meghallgatása során észlelték, hogy lehelete erősen alkoholszagú, valamint gépkocsijában több kinyitott borosüveget találtak. Megszondáztatták, az pozítív értéket mutatott, ezért további mintavétel érdekében előállították. A külföldi sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvették, ellene büntetőeljárás indul. 

A rendőrök Sopronban a Hőflányi utcában ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét vasárnap este fél 11 után. Az egyenruhások megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel ittas vezetés miatt azt korábban már elvették tőle. A szonda most is alkoholfogyasztást jelzett, ezért őt további mintavétel érdekében előállították. 

Bevezető
Győr-Moson-Sopron |

Három ittas sofőrt fogtak a rendőrök vasárnap Győr-Moson-Sopron megyében.  

Település / hely
Győr-Moson-Sopron

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment