Search by category:
Egyéb kategória

Meztelen férfit találtak egy színház falába szorulva

Meztelen férfit találtak egy színház falába szorulva
Balaskó Réka
2021. 11. 08., h – 16:20

2021. november 8., hétfő – 19:11
Friss ikon
Off

Törzs

A Syracuse portál szerint a férfit pénteken mentették meg a helyi tűzoltók, miután napokig a színház falában raboskodott.

Az illetőt már a hét elején látták az épületben kóborolni, de az alkalmazottak, akik látták őt, elvesztették a nyomát, és azt hitték, hogy távozott – mondta Mike Intaglietta, a színház igazgatója.

„Nem tudom, hogy azért ment-e be, hogy felmelegedjen, vagy azért, hogy a mosdót használja. Nem tudom” – tette hozzá. Csakhogy a férfi nem távozott, hanem bemászott egy kúszótérbe, majd a mosdó falában lévő résbe esett, ahonnan nem tudott kijönni.

Az illető napokig raboskodott meztelenül a falban, végül egy alkalmazott hallota meg a segélykiáltásait, aki ezután segítséget hívott.

A kiérkező tűzoltók először beazonosították a férfi tartózkodási helyét, majd átvágták a gipszkartont, hogy kiszabadítsák. A mentőakció sikeresen ért véget, az érintettet kórházba szállították, nem voltak látható sérülései, valószínűleg csak kiszáradt – mondta John Kane, a helyi tűzoltóság parancsnoka.

(br, syracuse)

Bevezető

A férfi napokig raboskodott meztelenül a New York-i Landmark Theatre színház falában.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment