Search by category:
Egyéb kategória

A politológusok megfejtették, miért Matovičban bíznak a legkevesebben

A politológusok megfejtették, miért Matovičban bíznak a legkevesebben
Balaskó Réka
2021. 11. 09., k – 11:14

2021. november 9., kedd – 12:30
Friss ikon
Off

Törzs

Lengvarský urat csak megtapsolni tudom. Nemcsak, hogy jól irányítja a minisztériumot, de ezt a közvélemény is így érzékeli. Tekintettel arra, hogy számos népszerűtlen intézkedést javasol, Lengvarský hosszú távú támogatása a közvélemény részéről példa nélküli” – értékelte Tomáš Koziak politológus.

A Focus ügynökség felmérésének eredményei szerint, melyet a Markíza televízió megrendelésére készítettek, az egészségügyi miniszter az első helyen szerepel, vagyis a megkérdezettek 34,8 százaléka szerint a legmegbízhatóbb kormánytag.

Lengvarskýban bíznak a legtöbben a kormánytagok közül – de ki került a bizalmi lista legaljára?

Pozsony |

A kormánytagok közül Vladimír Lengvarský (OĽaNO) egészségügy-miniszterben bíznak a legtöbben – derül ki a Focus ügynökség felmérésének eredményeiből, melyet a Markíza televízió megrendelésére készítettek. Nézzük, ki került a ranglista legaljára.

Jaroslav Naď védelmi miniszter iránti szimpátia is jelentősen nőtt, hiszen öt és fél százalékkal javította eredményét. „Világos álláspontot foglalt el a védelmi és biztonságpolitikával kapcsolatban. Véleményem szerint a támogatói között is vannak olyanok, akik hasonló irányultságúak, mint Korčok” – mondta Grigorij Mesežnikov politológus.

Az ranglista legalján Igor Matovič helyezkedik el, a résztvevők 87,2% százaléka kételkedik a szavában!

Nézzük, hogy a szakemberek mit mondanak erről:

Matovičnak hisznek a legkevesebben! A politológusok szerint azért, mert…
2021. 11. 09., k – 11:37
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: Tasr

(br, pluska)

Bevezető

A kormánytagok közül Vladimír Lengvarský (OĽaNO) egészségügyi miniszterben bíznak a legtöbben, Igor Matovič pénzügyminiszterben pedig a legkevesebben. A politológusok elmondták, hogy miért van ez így!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment