Search by category:
Egyéb kategória

Tudjuk kivel száll ringe Boráros Gábor, Végh Attila és Rytmus

Tudjuk kivel száll ringe Boráros Gábor, Végh Attila és Rytmus
Macsicza Mark
2021. 11. 10., sze – 20:39

2021. november 10., szerda – 22:56
Friss ikon
Off

Törzs

A küzdősportok világában egyre gyakoribb, hogy sportolók csapnak össze hírességekkel – nem olyan rég számoltunk be Mike Tyson közelgő boxmeccséről, mely során egy youtuber ellen lép majd ringbe. Nem kellett sokat várni, hogy Szlovákiában is megrendezzék az első olyan gálát, ahol pár ember kivételével kizárólag amatőr, sportkarrierrel nem rendelkező hírességek mérik össze tudásukat.

A Fight Night Challenge szerda esti sajtótájékoztatóján kiderült, hogy ki kivel száll majd a ringbe. A következő bunyókat láthjatjuk majd december 27-én:

Végh Attila VS. Emanuel Newton

Patrik „Rytmus” Vrbovský VS. Boráros Gábor

Moloch VS. Laky Royal

Čis T VS. Frayer Flexking

Jakub Gazdík VS. Denis Farkaš

Michal Plesník VS. Erik Tlkanec

Tudjuk kivel száll ringe Boráros Gábor, Végh Attila és Rytmus
2021. 11. 10., sze – 22:52
Macsicza Mark
Gallery images

Leírás

(Somogyi Tibor felvételei)

A gálaest main eventje természetesen a Végh – Newton meccs lesz, tekintve, hogy mindkét sportoló Bellator-bajnok.

Egész életemben küzdősportoltam, mindig arról álmodtam, hogy boxban is felmérjem a tudásom. Erről már két éve is beszéltünk, ám akkor bejött a járvány, ami miatt nem lehetett megrendezni a meccset. Most alkalmam lett egy velem egyenrangú ellenféllel ringbe szállni, akivel már kétszer is bunyóztam. 27-én kiderül, hogy ki a jobb.

– mondta Végh. Talán a legmeglepőbb összeállítás a Boráros – Rytmus, hiszen az Oktagon bajnokáról és egy rapperről van szó, aki négy éve kezdett el boxolni. Rytmus elmondta, hogy nagyra tartja ellenfelét, és örül az újabb kihívásnak.

A járvány alakulásától függ majd, hogy élőben is megnézhetik-e a mérkőzéseket az érdeklődők, egy biztos, online bárki előfizethet a gálaest live streamjére.

(mm)

Bevezető

A Fight Night Challenge szerda esti sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy milyen boxmeccsekre számíthatunk decemberben.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment