Search by category:
Egyéb kategória

Szinte naponta hívják a rendőröket a pozsonyi gyermekkórházba, sokan nem hajlandók betartani a járványügyi intézkedéseket

Szinte naponta hívják a rendőröket a pozsonyi gyermekkórházba, sokan nem hajlandók betartani a járványügyi intézkedéseket
Balaskó Réka
2021. 11. 13., szo – 16:22

2021. november 14., vasárnap – 14:30
Friss ikon
Off

Törzs

„A NÚDCH-ban egyre gyakrabban találkozunk az alapvető járványellenes intézkedések ellenzőivel és példátlan agresszivitásukkal. Ez annak ellenére van így, hogy a legkiszolgáltatottabbakat – az Önök gyermekeit – kezeljük. Gyakorlatilag minden nap vannak olyan konfliktusos és elharapódzó helyzetek, mikor kénytelenek vagyunk rendőröket hívni, hogy megvédjenek minket és fiatal betegeinket” – közölte a pozsonyi gyermekkórház (NÚDCH) igazgatója, Peter Bartoň.

Továbbá kérte a látogatókat, hogy tartsák be a járványügyi intézkedéseket, viseljenek reszpirátort, fertőtlenítsék a kezüket és tartsák be az előírt távolságot. Az igazgató hangsúlyozta, hogy akik elutasítják a maszkviselést, azok veszélyeztetik az orvosokat, ápolókat és a személyzetet. Bartoň figyelmeztetett, hogy amennyiben ők megfertőződnek, akkor nem lesz ki kezelje a gyermekeket.

Elmondta, hogy az egészségügyi dolgozók óriási nyomás alatt dolgoznak, de szakszerűen teljesítenek, és igyekeznek empatikusan bánni a betegekkel és szüleikkel. „Kérem, hadd végezzük a munkánkat, semmilyen konfliktus és civakodás nem javít az amúgy is nehéz helyzeten, amellyel mindannyian együtt nézünk szembe. A józan ész, az empátia és az egymás iránti tisztelet az az emberi erő, amelyre most a legnagyobb szükségünk van” – zárta beszédét.

(br)

Bevezető
Pozsony |

A gyermekeiket mentjük, hagyjanak minket dolgozni – mondta a kórház igazgatója, Peter Bartoň.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment