Search by category:
Egyéb kategória

Nyugdíjasok: a covid nem válogat

Nyugdíjasok: a covid nem válogat
Sudár Éva
2021. 11. 15., h – 12:28

2021. november 15., hétfő – 12:31
Friss ikon
Off

Törzs

A koronavírus negyedik hulláma Győr-Moson-Sopron megyében is erősödik: két megyei közlemény is alátámasztja ezt.

A városban terjengő pletykákkal ellentétben, a Majoroki Nyugdíjas Klub utazása során, a csoportban történő covid-vírus okozta lebetegedés és haláleset nem hozható össze sem a Mágia Tours-szal, sem pedig a Mágia Transszal, mivel nem az ő szolgáltatásukat vettük igénybe. Ezen nyilatkozatomat a klub nevében teszem” – Petz Józsefné a Majoroki Nyugdíjas Klub elnöke közölte ezt közösségi oldalán.

Az egyik alsó-szigetközi településen eközben elővigyázatosságból mondtak le egy rendezvényt.

„Sajnálatos módon településünkön nagyon sok a beteg, mind az óvodában mind az iskolában sok a hiányzó beteg gyermek, továbbá több igazolt pozitív koronavírusos betegről is tudomásunk van. Így az önök és mindannyiunk egészségének védelme érdekében a rendezvény elhalasztása mellett döntöttünk” – az Egészséges Dunaszegért Alapítvány vezetőjének javaslatára elmaradt a novemberi idősek napi rendezvény a településen.

Bevezető

Az egyik mosonmagyaróvári nyugdíjas klub elnöke jelezte, hogy a csoportos utazásuk után koronavírusos megbetegedések és haláleset történt, de az nem hozható összefüggésbe egy helyi utazásszervező céggel. Dunaszegen elmaradt az idősek napi rendezvény, mert a faluban „nagyon sok a beteg.”

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment