Search by category:
Egyéb kategória

Négyszáznyolcvan alatt is van tankolás

Négyszáznyolcvan alatt is van tankolás
Sudár Éva
2021. 11. 17., sze – 15:32

2021. november 17., szerda – 15:39
Friss ikon
Off

Törzs

A főnök azt mondta, egy forinttal alámegyünk, ráadásul már múlt szombat óta 479-ért lehet nálunk tankolni egy litert” – magyarázta egy győri benzinkutas kérdésünkre.

A kis Bán Aladár utcai töltőállomás nem az egyetlen Győr-Moson-Sopron megyében, ahol még az ársapka bevezetésével 30-40 forinttal olcsóbbá tett „központi árnál” is kevesebbet kell fizetni literjéért. A holtankoljak.hu adatai szerint a győri Mérföldkő utcában ugyanis 478 forint a 95-ös literje. A Régi Veszprémi úton a gázolaj kerül 479-be, s Bábolnán, Csornán és Nagyigmándon is akad olyan töltőállomás, ahol ugyanennyi, így egy picivel olcsóbb a tankolás.

Minden üzemeltetőnek csütörtökig el kell küldeni véges adatait a kereskedelemért felelős szaktárcának és vállalnia, hogy üzemeltetni fogja a töltőállomását. Ha ezt nem teszik meg, bezárnak, vagy más szabálytalanságot vétenek, akkor az állam más üzemeltetőt jelölhet ki a kutak vezetésére.

Zuhan a forint árfolyama, 480 forint lesz az üzemanyag Magyarországon

Magyarország |

A kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette: a kormány 480 forintban maximálta a benzin és a gázolaj árát. November 15-étől él a felső határ. Ennél olcsóbb lehet, drágább nem. 

Bevezető
Győr |

A kormány hétfőtől 480 forintban határozta meg az ársapkát az alap üzemanyagokra, így ennél drágább egyetlen kúton sem lehet a benzin és a gázolaj három hónapon keresztül. Ez a lépés gyakorlatilag eltünteti az üzemeltetők nyereségét, mégis találtunk olyan töltőállomást, ahol 480 forintnál is olcsóbb az üzemanyag literje.

Címkék

Település / hely
Győr

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment