Search by category:
Egyéb kategória

Érsekújvárban bevált a szombati oltás

Érsekújvárban bevált a szombati oltás
Száz Ildikó
2021. 11. 27., szo – 15:13

2021. november 27., szombat – 15:52
Friss ikon
Off

Törzs

A kórház parkolójában lévő antigén-tesztelőponton csak néhány lakossal találkoztunk, holott már hétvégén is tesztelik a lakosokat 8-tól 15 óráig. Hétköznapokon hosszú sorok kígyóztak ezen a mobil tesztelőponton. Más volt a helyzet az oltóközpontban, ahová szombaton kétszáz előzetesen regisztrált személy érkezett és csaknem ugyanennyi nem regisztrált lakos. Az előzetes időpontot nem kérő lakosoknak sem kellett várakozniuk, már a reggeli órákban fogadták őket az oltóponton.

A parkolóban elsősorban érsekújvári gépkocsikat láttunk, de akadt szenci és komáromi autó is. Az egészségügyi dolgozók készségesek voltak, minden érkezőt tájékoztattak, a már beoltottak a benti váróteremben maradhattak a megfigyelési idő alatt.

Az épület előtt sem volt tolongás, folyamatosan érkeztek a lakosok az oltásra. Az egészségügyi dolgozóktól megtudtuk, hétköznapokon is mintegy négyszáz személyt oltanak be naponta.

Bevezető
Érsekújvár |

A rendkívüli helyzetre való tekintettel ezen a héten szombaton is felvehették a védőoltást a lakosok az Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet Gyermekgyógyászati Klinikáján.

Címkék

Település / hely
Érsekújvár

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment