Search by category:
Egyéb kategória

Matovič: a helyzet nem fog javulni, a lockdown elhúzódik

Matovič: a helyzet nem fog javulni, a lockdown elhúzódik
Hegedűs Norbert
2021. 11. 28., v – 12:30

2021. november 28., vasárnap – 12:30
Friss ikon
Off

Törzs

Matovič mindezt a TA3 politikai vitaműsorában mondta.

Az exkormányfő szerint Szlovákia boldogul a járványhelyzettel, nem lóg ki negatívan a szomszédok közül. A helyzet azonban szerinte lehetne jobb is, példaként azt hozta fel, hogy be kellett volna zárni az iskolákat, mivel az iskolások között kétszer annyi a pozitív eset, mint máshol.

Ennek kapcsán kritizálta az SaS-t, mely vétózta az iskolák bezárását. Matovič szerint Sulíkék azzal fenyegetőztek, hgoy távoznak a koalícióból.

Az oltás kapcsán Matovič szerint téves információk keringnek és „elvesztettük a harcot Robert Ficóval.“ Kritizálta az ellenzéket, mely nem segített a vakcinációban. Fico mellett Peter Pellegrinit és Marián Kotlebát is emlegette.

Matovič szerint jelenleg az a legfontosabb, hogy meggyőzzék azokat az embereket, akik hittek „az ostobaságoknak.“ Ennek kapcsán ismét kritizálta saját pártja jelöltjét, Vladimír Lengvarský egészségügyi minisztert, elismételve, hogy az elődje, Marek Krajčí jobb munkát végzett.

Bevezető

Igor Matovič (OĽaNO) pénzügyminiszter, exkormányfő nem bízik benne, hogy karácsonyig javulna a járványhelyzet, emiatt pedig a lockdown is elhúzódik majd.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment