Search by category:
Egyéb kategória

A főorvos figyelmeztet: Fél az oltástól? A kórházban ez a kezelés…

A főorvos figyelmeztet: Fél az oltástól? A kórházban ez a kezelés…
Balaskó Réka
2021. 11. 30., k – 10:04

2021. november 30., kedd – 10:44
Friss ikon
Off

Törzs

Jakub Hložník, a pozsonyligetfalui kórház intenzív osztályának főorvosa elárulta, hogy milyen kezelést kapnak azok, akik a betegség súlyos lefolyása miatt kerülnek kórházba. Ha azt gondolta, hogy a vakcina a vegyi anyag, akkor eddig nem tudta, mi mindent kap egy koronavírusos páciens…

A kezelés alapját a kortikoszteroidok, antibiotikumok, vérnyomáscsökkentők, nyugtatók és a mesterséges táplálás képezik. Ezeknek pedig rengeteg mellékhatása lehet: „Például alacsony molekulatömegű heparinok után vérzés léphet fel a belekben vagy az agyban, kortikoszteroidok után cukorbetegség vagy immunrendszeri elégtelenség, antibiotikumok után allergiás reakció szívmegállással vagy súlyos bélgyulladással, hosszan tartó szedálás – mesterséges alvás mesterséges lélegeztetéssel – után súlyos elvonási tünetek…. és még sorolhatnám” – mondta a főorvos.

Nézzük, mire figyelmeztetett még Hložník, és mit mondott a páciens, aki 5 hónapig volt kórházban a Covid miatt! Folytatás a galériában!

Figyelmeztetett a főorvos! Fél az oltástól? A kórházban ez a kezelés…
2021. 11. 30., k – 10:11
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Forrás: MZ SR

(br, pluska)

Bevezető

Ha azt gondolta, hogy a vakcina a vegyi anyag, ami kárt tehet a szervezetében, akkor eddig nem tudta, mi mindent kap egy koronavírusos páciens a kórházban… Jakub Hložník, a pozsonylogetfalui kórház intenzív osztályának főorvosa most elmondta.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment