Search by category:
Egyéb kategória

Megpofozta lányát, földnek vágta a papagájt, lefejelte a szomszédot

Megpofozta lányát, földnek vágta a papagájt, lefejelte a szomszédot
Sudár Éva
2022. 01. 02., v – 12:28

2022. január 2., vasárnap – 12:28
Friss ikon
Off

Törzs

Rosszul kezdődött az újév annál a győri családnál, ahova január 1-jén délután öt órakor hívták ki a rendőrséget. A helyszínre érkező egyenruhásoknak a sértett elmondta, hogy a szülei kapcsolata már egy éve megromlott, gyakoriak voltak a veszekedések a családban, ezért költözött el ő is otthonról. Aznap délután az édesanyja felhívta, hogy az apja megint kiabál, és azzal fenyegetőzik, hogy a lakásban élő három papagájt – amit annak idején a férfi a lányának vett – kidobja. Mire a sértett a szülei lakásába érkezett, az apa az egyik 16 éves papagájt földhöz vágta, aminek következtében a kisállat azonnal elpusztult. Amikor a lánya kérdőre vonta a családfőt, a férfi megpofozta, majd a másik madarat egy hordozóba tette, és abba is belerúgott. A kiabálásra az egyik szomszéd megjelent, akit az agresszív ember többször ököllel megütött, majd lefejelt, ami miatt a bántalmazott megsérült. A lánynak sikerült a másik két kismadarat kimentenie a lakásból.

A rendőrök a 69 éves férfit elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően súlyos testi sértés bűntett kísérletének, és állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Leírás

Volt egy kis balhé – A lakásban még látszanak a nyomai.

Bevezető
Győr |

Két bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható az a 69 éves győri férfi, aki családi veszekedés során megütötte a lányát, lefejelte a szomszédot, egy 16 éves papagájt a földhöz vágott, egyet pedig hordozóba zárt.

Címkék

Település / hely
Győr

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment