Search by category:
Egyéb kategória

Hatalmas változás a belépőjegyek terén!

Hatalmas változás a belépőjegyek terén!
Balaskó Réka
2022. 01. 03., h – 09:11

2022. január 3., hétfő – 09:30
Friss ikon
Off

Törzs

A módosítás január 1-jétől érvényes. „Célja, hogy megteremtse a feltételeket a világjárvány következményeinek enyhítésére, amely ismét korlátozhatja a nyilvános kulturális rendezvények megtartásának lehetőségét” – emlékeztetett a kulturális minisztérium. A világjárvány korábbi hullámaival kapcsolatban hozott intézkedéseket is ki fogja terjeszteni.

A módosítás arról is rendelkezik, hogy a kulturális közrendezvény szervezője felhatalmazást kaphat arra, hogy bizonyos személyeknek megtagadja a belépést. Ilyen lehet például az a személy, aki nem tudja igazolni személyazonosságát, ha a jegyet egy adott személy nevére állították ki, vagy az a személy, aki nem érte el az adott eseményre vonatkozó korhatárt.

(br)

Bevezető

A szervezők 2023 végéig meghosszabbíthatják a járványellenes intézkedések miatt 2022-ben meg nem valósuló eseményekre szóló jegyek érvényességét. Alternatíva lehet az utalvány vagy a visszatérítés is. Ez a kulturális minisztérium hatáskörébe tartozó törvénymódosításokból következik, amelyeket a járvány harmadik hullámával összefüggésben hoztak.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment