Search by category:
Egyéb kategória

Szombaton a gyerekek is felvehetik a Covid-19 elleni oltást Dunaszerdahelyen

Szombaton a gyerekek is felvehetik a Covid-19 elleni oltást Dunaszerdahelyen
Kiss Bartalos Éva
2022. 01. 04., k – 13:02

2022. január 4., kedd – 14:46
Friss ikon
Off

Törzs

Dunaszerdahelyen szombaton és vasárnap is nyitva tart az oltópont. Januárban is folytatódik a megyei oltási kampány, a három nagy kapacitású oltóponton, Nagyszombatban, Szakolcán és Dunaszerdahelyen várják az érdeklődőket, köztük már az 5 évnél idősebb gyerekeket is. A megye honlapján olvasható tájékoztatás szerint csak a regisztrált gyerekek kaphatják meg a vakcinát, de a többieket is arra kérik, hogy a könnyebb haladás érdekében jelentkezzenek be a vakcinacia.nczisk.sk honlapon.

Nagyszombatban pénteken, szombaton és vasárnap is oltanak. Dunaszerdahelyen szombaton reggel 8-tól 11-ig csak a regisztrált, időpontra érkező 5 és 11 év közötti gyerekeket várják, ők a Pfizer oltóanyagát kapják, majd 12-től 18-ig regisztráció nélkül, a Moderna vakcinájával oltják a felnőtteket. Szakolcán is hasonló az ütemterv, azzal a különbséggel, hogy ott délután is Pfizert adnak. Vasárnap Dunaszerdahelyen 8-tól 18-ig elérhető a Pfizer oltóanyaga.

Bevezető
Nagyszombat/ Dunaszerdahely |

A hétvégén már az 5 évnél idősebb gyerekek is felvehetik a Covid-19 okozta megbetegedés elleni vakcinát a nagy kapacitású oltóközpontokban Nagyszombat megyében.

Település / hely
Nagyszombat/ Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Kiss Bartalos Éva

Read More

Post Comment