Search by category:
Egyéb kategória

Hamran István rendőrfőkapitány is megszólalt a 11 éves kislány ügyében

Hamran István rendőrfőkapitány is megszólalt a 11 éves kislány ügyében
Balaskó Réka
2022. 01. 07., p – 13:03

2022. január 7., péntek – 13:13
Friss ikon
Off

Törzs

A rendőrség a közösségi oldalán tájékoztatott, hogy továbbra is nagy erőkkel vizsgálják a január 2-i esetet, amely során egy 11 éves kislányt bántalmaztak 15 év körüli társai az Annamajorban (Miloslavov) található egykori szövetkezet épületében. „Nem kizárt, hogy a mai nap folyamán az eddig elvégzett eljárások alapján a büntetőeljárást átminősítik vagy más bűncselekményekre is kiterjesztik” – írták. Hozzátették, hogy ezzel az üggyel kapcsolatban felbujtás gyanúja miatt is nyomoznak ismeretlen elkövető ellen.

A 11 éves kislány esete a pszichológust is sokkolta! Nézzük, mit mondott!

Az Annamajorban (Miloslavov) található egykori szövetkezet

Hamran István rendőrfőkapitány elmondta, hogy komolyan foglalkozik az esettel és folyamatosan egyeztet a Pozsonyi Kerületi Rendőrfőkapitányság vezetőjével. Közölte, hogy olyan információk jutottak el hozzájuk, amelyek még a nyilvánosság, a politikusok és a média számára sem ismertek, ezért arra kérte őket, hogy hagyják dolgozni a rendőrséget és a szakértőket, nyilatkozataikban pedig maradjanak visszafogottak. Elmondása szerint az eljárás jelenleg olyan stádiumban van, hogy nem áll módukban további tájékoztatást adni. „Szeretném megnyugtatni a közvéleményt, hogy más ügyekhez hasonlóan szigorúan a törvény keretein belül járunk el, és nem befolyásol minket az érintett kiskorúak szüleinek pozíciója” tette hozzá.

A belügyminiszter is reagált a megtámadott 11 éves kislány ügyére

Boris Kollár után Roman Mikulec belügyminiszter is megszólalt a tinédzserek által bántalmazott kislány ügyében. Ő a politikusok szerepét hangsúlyozta és a rendőrséget védte…

 

(br)

Bevezető

A rendőrség rablás bűncselekménye miatt indított eljárást, de nem kizárt, hogy ezt átminősítik vagy kiterjesztik. Hamran István rendőfőkapitány a nyilvánosságnak és a politikusoknak üzent. Olyan információik vannak, amelyekről egyelőre csak a rendőrség tud. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment