Search by category:
Egyéb kategória

Iskolaigazgató: „Átérezzük a szörnyű tragédia súlyát”

Iskolaigazgató: „Átérezzük a szörnyű tragédia súlyát”
Sudár Éva
2022. 01. 07., p – 11:06

2022. január 7., péntek – 11:06
Friss ikon
Off

Törzs

Kaukerné Kovács Edit, a Győri Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Technikum és Kollégium igazgatója az Új Szó kérdésére elmondta: visszavárják Melanit, bíznak abban, hogy mihamarabb felépül, sok erőt kívánnak neki a gyógyuláshoz.

Az osztályának sem könnyű a történteket feldolgozni, természetesen nagyon örültek, amikor kiderült, hogy Melani él, de átérzik a szörnyű tragédia súlyát. Az iskola pszichológusának segítségét kértem, szerdán beszélt velük.”

Tegnap vízkereszt napi szentmisét tartottak a sümegi plébániatemplomban a tragikus autóbalesetben elhunyt fiatalok emlékére. A mise után gyertyagyújtással emlékeztek az elhunytakra.

A balesetben elhunyt Norbert – aki a sümegi Ramassetter Vince Általános Iskola egykori diákja, tehetséges sportolója volt – búcsúztatása január 14-én (pénteken) délután három órakor órakor lesz a sümegi temető ravatalozójánál. A másik sümegi áldozatot, Gergőt január 8-án (szombat) egy órakor helyezik örök nyugalomra ugyanott. Közben a Sümegi Szó értesülése szerint a szertartás miatt helyi civilek arra kérik a város vezetését, hogy legyen tekintettel a történtekre és halassza el a szintén január 8-ra meghirdetett város napi ünnepséget.

Bevezető
Győr |

Holnap temetik Sümegen a tapolcai vasúti átjáróban történt baleset egyik áldozatát. Az egyetlen túlélőnek, a Győrben tanuló Melaninak portálunkon keresztül üzent iskolája, annak vezetője.

Település / hely
Győr

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment