Search by category:
Egyéb kategória

Kitől kapta a legbénább szülinapi ajándékot a ma negyven éves Katalin hercegnő? Hát a férjétől…

Kitől kapta a legbénább szülinapi ajándékot a ma negyven éves Katalin hercegnő? Hát a férjétől…
Hegedűs Norbert
2022. 01. 09., v – 09:42

2022. január 9., vasárnap – 09:42
Friss ikon
Off

Törzs

Katalin hercegné ma töltötte be negyvenedik életévét. Nem kétséges, hogy férje, Vilmos herceg emlékezetes ajándékkal készül neki, a háromgyermekes királyi apuka azonban egy podcast műsorban bevallotta, hogy ez nem mindig volt így – írja a Hello magazin.

„Három egymást követő évben esőkabátot vettem neki, aztán egyik évben gondoltam egyet és egy távcsővel leptem meg a születésnapján. Azóta se érti miért kapta, minden évben felhánytorgatja (…). Ez még a kapcsolatunk első néhány évében történt, de azt hiszem ez is hozzájárult ahhoz, hogy összekötöttük az életünket tíz évvel ezelőtt. Őszintén szólva fogalmam sincs miért vettem neki egy távcsövet, akkoriban jó ötletnek tűnt.” – mondta Vilmos.

Szerencsére a herceg sokat fejlődött az évek alatt az ajándékválasztások szempontjából. Esküvőjük napján egy pár zafír és gyémánt fülbevalóval lepte meg Katalint, első közös karácsonyukkor pedig a hercegné kedvenc tervezőjével készíttetett ékszekereket neki.

Katalin születésnapját várhatóan szűk családi körben tartják majd.

(hirado.hu)

The Prince has not always been so savvy when it comes to picking out presents for his wifehttps://t.co/peam5GPpJU— The Daily Record (@Daily_Record) January 2, 2022

Bevezető

Vilmos hercegnek vannak érdekes ötletei, az biztos. Nézzük, mivel lepte meg a feleségét!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment