Search by category:
Egyéb kategória

Matovič nem vesz részt az előrehozott választásról szóló kerekasztalon

Matovič nem vesz részt az előrehozott választásról szóló kerekasztalon
Hegedűs Norbert
2022. 01. 09., v – 13:29

2022. január 9., vasárnap – 13:29
Friss ikon
Off

Törzs

Matovič ezt a TA3 politikai vitaműsorában mondta vasárnap. Elmondta, hogy nem akar arról tárgyalni „a maffia képviselőivel, hogyan lehetne előrehozni a maffia hatalomhoz való visszatérését.“

Matovič azt is elmondta, hogy az OľaNO eleve elleni a választási időszak lerövidítísét, mivel az bármely kormány számára ellehetetleníti a szükséges reformok elfogadását.

Az Egyesült Államokkal történő tervezett védelmi együttműködés Matovič szerint jól halad, de úgy véli a szerződésről szóló nyilvános vitának már korábban el kellett volna indulnia.

A hétfőtől meginduló kulturális nyitást Matovič hibának tartja, sőt, az iskolákat sem nyitná meg az omikron variáns terjedése miatt.

Matovič kritizálta Richard Sulíkot és az SaS-t a koalíciós viszályokért és Zuzana Čaputová köztársasági elnököt, aki szerint aláaknázza Eduard Heger kormányfő autoritását.

Bevezető

Ha Boris Kollár házelnök (Sme rodina) össze is hívna egy kerekasztalt, melyen a pártok vezetői az előrehozott választásról tárgyalnának, Igor Matovič (OĽaNO) ezen nem fog részt venni.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment