Search by category:
Egyéb kategória

Ficóék feljelentenék Hamran Istvánt

Ficóék feljelentenék Hamran Istvánt
Nagy Roland
2022. 01. 11., k – 14:58

2022. január 11., kedd – 15:13
Friss ikon
Off

Törzs

Az egykori belügyminiszter keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, a rendőrség szembement a szlovák alkotmánnyal, amikor a Fico által szervezett autós demonstráción kihallgatásra vitték az exkormányfőt.

Az ügyészség egyértelműen kimondta, hogy nem lehet olyan módon korlátozni szlovák parlament képviselőjének szabadságát, ahogy azt Hamranék tették

jelentette ki Kaliňák, utalva a Pozsony Megyei Ügyészség január 3-i döntésére, melynek értelmében megszüntették a büntetőeljárást a Smer elnöke ellen.

Megszüntették a Robert Fico ellen decemberben indított eljárást

Pozsony |

Megszüntették a Robert Fico ellen decemberben indított eljárást, a Smer elnökét felbujtással gyanúsították egy pozsonyi tiltakozó felvonulás kapcsán. Erről Robert Fico számolt be hétfői sajtótájékoztatóján, az eljárás megszüntetéséről jogi képviselője értesítette.

Az egykori belügyminiszter megjegyezte, feljelentést tesz Hamran ellen.

Robert Fico az üggyel kapcsolatban azt mondta, a kormány arra használja fel a büntetőjogi szerveket, hogy ellehetetlenítse az ellenzéki politikusok munkáját.

(nar, TASR)

Bevezető
Pozsony |

Robert Kaliňák (Smer) úgy véli, Hamran István országos rendőrfőkapitány visszaélt a hivatali jogkörével, amikor a rendőrség december elején előállította Robert Ficót, a Smer elnökét. Éppen ezért fontolgatják a feljelentést is.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Nagy Roland

Read More

Post Comment